PORTAAL

Bent u een PV installateur? Perfect!
Wordt dan vandaag nog klant van de gespecialiseerde groothandel SegenSolar en profiteer van vele voordelen.
Nu klant worden >>

Bent u eindklant en geïnteresseerd in uw eigen zonnepaneel installatie? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde installateur bij u in de buurt! Contacteer ons >>

Trina Solar Logo

 

Over Trina Solar
Trina Solar is een wereldwijde leider in zonnetechnologieën en -oplossingen. De wereldwijde producent voor zonnepanelen heeft als missie de wereld te voorzien van duurzame, schone energie en de toekomst van zonne-energie helpen vormgeven. Met constante innovatie en een streven naar kwaliteit kan deze fabrikant producten met hoge prestaties aanbieden.Trina Vertex S+


​Vertex S+ – Hoogste efficiëntie, topprestaties

De Vertex S+ serie van Trina Solar is het toppunt van prestaties en efficiëntie in de zonne-energiesector. Ons assortiment bevat Vertex S+ zonnepanelen met indrukwekkende vermogensklassen tot 440 W per paneel. Hiermee haal je altijd hoge opbrengsten uit je PV-systemen.


Waarom Trina Solar?
Wereldleider: Trina Solar wordt wereldwijd erkend voor innovatie en kwaliteit in zonne-energietechnologie met het oog op duurzaamheid. Trina Solar zet zich in voor het minimaliseren van negatieve milieueffecten en het bevorderen van hernieuwbare energie voor een duurzame toekomst. Trina Solar heeft meer dan 20 jaar ervaring in zonne-energietechnologie, is pionier in de industrie en zet voortdurend nieuwe standaarden.


Overtuigende argumenten voor Trina Solar

Uitstekende prestatie.
Met vermogensklassen tot 440 W per paneel behaal je de maximale energieopbrengst per geïnstalleerde vierkante meter.

 Hoog rendement.
Panelen van Trina hebben een hoge omzettingsefficiëntie, wat betekent dat je meer zonne-energie omzet in elektriciteit en je opbrengst maximaliseert.

Levensduur.
Trina Solar staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Trina Vertex S+ panelen zijn ontworpen om de meest veeleisende omgevingsomstandigheden te weerstaan en jarenlang topprestaties te leveren.

 Klaar voor de toekomst.
Investeer in de toekomst met Trina Solar. De Vertex S+ serie is toekomstgericht en biedt een solide basis voor een duurzame energieproductie.