PORTAAL

Bent u een PV installateur? Perfect!
Wordt dan vandaag nog klant van de gespecialiseerde groothandel SegenSolar en profiteer van vele voordelen.
Nu klant worden >>

Bent u eindklant en geïnteresseerd in uw eigen zonnepaneel installatie? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde installateur bij u in de buurt! Contacteer ons >>

ESDEC Logo

Over ESDEC
ESDEC is een toonaangevende wereldwijde leverancier van montagesystemen, met hoofdkantoor in Nederland. Sinds 2004 voorziet ESDEC installateurs, distributeurs en EPC-bedrijven van montagesystemen voor zonne-energie voor alle soorten daken, zowel residentieel als commercieel. Met 15 jaar ervaring en een geïnstalleerd vermogen van meer dan 7 GWp is het bedrijf een toonaangevende leverancier van PV-montagesystemen en is het actief in meer dan 20 landen wereldwijd.

FlatFix Fusion

Modulair kliksysteem
De verschillende componenten maken flexibele rijlengtes mogelijk. Dit maakt dakspecifieke regelingen en bijvoorbeeld de ombouw van obstakels mogelijk.

Unieke thermische onderbreking
ESDEC FlatFix Fusion hoge voetTemperatuurschommelingen zorgen ervoor dat daken en montagesystemen uitzetten of krimpen. FlatFix Fusion heeft een speciale thermische onderbreking. Een beweegbaar scharnier voorkomt wrijving tussen de voet en het dak en beschermt de dakbedekking tegen beschadiging.

Lichtsysteem
FlatFix Fusion is gemaakt van sterke, lichtgewicht materialen. De zonnepanelen zijn in de lengte en in de breedte met elkaar verbonden. Dit geeft het montagesysteem extra robuustheid.

Gemakkelijk te installeren
De kabels en connectoren van de zonnemodules kunnen veilig en gemakkelijk aan het montagesysteem worden bevestigd. Dit verkort de installatietijd en verhoogt de installatiekwaliteit.

  • Gebruiksvriendelijk kliksysteem
  • Optimiser-ready kabelklem voor eenvoudige bevestiging en veilige kabelverwijdering
  • Optimiser clip kan ook worden gebruikt voor de meeste micro-omvormers

20 jaar garantie
Het gepatenteerde FlatFix Fusion systeem is uitvoerig getest op brandveiligheid, windbestendigheid en corrosie. FlatFix Fusion is een montagesysteem van hoge kwaliteit. Hij voldoet aan de strengste internationale normen en wordt geleverd met 20 jaar garantie.

 

ClickFit EVO Pannendak

Supersnelle montage
Met ClickFit EVO Tile Roof monteert u moeiteloos zonnepanelen op alle hellende pannendaken. Dankzij het universele ontwerp werkt dit systeem veel sneller dan andere bevestigingssystemen.ESDEC ClickFit EVO module klem universeel zwart

Praktisch haak- en kliksysteem
ClickFit EVO pannendak bestaat uit een praktisch haak- en kliksysteem. Hierdoor is het niet nodig om in de onderconstructie van het dak te boren. Vervolgens klikt u de rails in de dakhaken. U hoeft dus alleen de zonnepanelen vast te schroeven.

Sterk en betrouwbaar
ClickFit EVO pannendak is gemaakt van hoogwaardig aluminium en Magnelis staal. Dit type staal heeft een langere levensduur, is bijzonder corrosiebestendig en heeft een zelfregenererende coating.

Geïnstalleerd in 4 stappen

  1. Haak de dakhaak in de dakconstructie of schroef de dakspanthaak vast
  2. Bevestig de montagerails horizontaal of verticaal met behulp van de zelfinstellende koppeling
  3. Stel de optimizer op en verwijder de kabels veilig in de kabelgoot
  4. Bevestig de zonnepanelen met universele moduleklemmen, plaats de eindkap en u bent klaar!

20 jaar garantie
ClickFit EVO voldoet aan alle toepasselijke eisen en normen. ClickFit EVO wordt geleverd met een unieke garantie van wel 20 jaar. Dit garandeert de kwaliteit van het systeem.