SegenSolar – Uw specialist voor Commerciële PV-systemen

Maak uw commercieel project met SegenSolar eenvoudig.
Wij als PV-groothandel bieden PV-vakinstallateurs een uitgebreide ondersteuning bij ontwerp, dimensionering, technische vragen en offerte aan. Zo vindt u voor uw project de ideale oplossing. De levering van uw bestelling gebeurt indien gewenst rechtstreeks op de bouwplaats.

Ons uitgebreid portfolio biedt u voor bijna elke toepassing de geschikte oplossing. Bij SegenSolar ontvangt u een uitgebreid portfolio van eersteklas een- en driefasige omvormers, die speciaal voor de Europese markt van merken zoals Huawei en Solis werden geselecteerd en die betreffende prijs overtuigen, maar met betrekking tot kwaliteit, service en vermogen geen enkele compromis aangaan.  Al onze omvormer merken bieden toebehoren voor aantrekkelijke controle, communicatie of installatiemanagement.

We bieden technische ondersteuning voor en na de verkoop, vanaf de startproductkeuze en constructie tot en met de telefonische ondersteuning tijdens de installatie en inbedrijfstelling van het systeem.

En met ons digitaal klantenportaal hebt u steeds alle prijzen en beschikbaarheden in een overzicht en kunt u steeds uw bestelling plaatsen, installaties dimensioneren evm.

Spreek ons gewoon aan over uw volgend commercieel project. We kijken ernaar uit u te ondersteunen!

PORTAAL

Bent u een PV installateur? Perfect!
Wordt dan vandaag nog klant van de gespecialiseerde groothandel SegenSolar en profiteer van vele voordelen.
Nu klant worden >>

Bent u eindklant en geïnteresseerd in uw eigen zonnepaneel installatie? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde installateur bij u in de buurt! Contacteer ons >>