PORTAAL

Bent u een PV installateur? Perfect!
Wordt dan vandaag nog klant van de gespecialiseerde groothandel SegenSolar en profiteer van vele voordelen.
Nu klant worden >>

Bent u eindklant en geïnteresseerd in uw eigen zonnepaneel installatie? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde installateur bij u in de buurt! Contacteer ons >>

Renusol Logo

Over Renusol
Al 20 jaar behoort Renusol uit Keulen tot de toonaangevende aanbieders van montagesystemen voor alle soorten schuine en platte daken. Renusol GmbH maakt sinds maart 2017 deel uit van de Pari Groep en streeft daarmee een stabiele groeistrategie na. Door de continue verdere ontwikkeling van de producten, diensten en processen speelt Renusol met succes in op de omstandigheden in de markt en de verwachtingen van de klanten.

Veelzijdig assortiment
Renusol onderscheidt zich door een veelzijdig en flexibel assortiment. De bekroonde midden- én eindklem RS1 is geschikt voor alle paneelhoogtes met een hoogte tussen 30 en 50 mm. Met de ConSole+ kunnen zonne-energieinstallaties snel en eenvoudig op vlakke daken en onbebouwd terrein worden opgebouwd.

Installatie gemakkelijk gemaakt
De ConSole+ kan zonder problemen worden gebruikt voor alle soorten platte daken en open ruimten met een maximale helling van 5°. Alle modules met een lengte van 1.550 mm – 1.730 mm zijn compatibel met de ConSole+ en worden onder een hoek van 15° opgetild. De bevestiging van het verhogingsoppervlak dringt niet in de ondergrond.

Compleet installatie-ontwerp
Met de SegenSolar PV-configurator ontwerpen de klanten met slechts een aantal keer klikken de optimale lay-out van de zonnepanelen voor hun PV-project en het bijpassende montagesysteem. Het ontwerpen van het Renusol-systeem is daardoor buitengewoon eenvoudig.