PORTAAL

Bent u een PV installateur? Perfect!
Wordt dan vandaag nog klant van de gespecialiseerde groothandel SegenSolar en profiteer van vele voordelen.
Nu klant worden >>

Bent u eindklant en geïnteresseerd in uw eigen zonnepaneel installatie? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde installateur bij u in de buurt! Contacteer ons >>

Huawei Logo

Over Huawei

De internationaal toonaangevende aanbieder van informatietechnologie Huawei behoort tot de vijf grootste omvormerfabrikanten ter wereld. Meer dan eenderde van de de wereldbevolking gebruikt direct of indirect de technologie van Huawei. Als eerste Chinees bedrijf heeft Huawei een plaats in de lijst van de 100 meest waardevolle merken in de Interbrand-ranking veroverd. Huawei is 100% in het privaat bezit van zijn medewerkers.

Huawei LUNA
De Huawei LUNA batterij biedt u 5 kWh capaciteit per batterijmodule en kan gemakkelijk worden opgeschaald van 5 tot 90 kWh. Tot 30 kWh batterijvermogen kan worden bereikt per Huawei hybride omvormer. Met de Huawei LUNA batterij krijgt u altijd vol vermogen, omdat elke batterij-eenheid tot 100% kan worden ontladen.

Toekomstbestendig.
Dankzij het geïntegreerde BMS in elke batterijmodule kan de batterij op elk moment eenvoudig worden uitgebreid. Nieuwe batterijmodules hoeven niet te worden “voorgeladen”, wat betekent dat u nieuwe batterijmodules rechtstreeks in een bestaand systeem kunt integreren. Bovendien zorgt het BMS voor een geoptimaliseerde oplading en ontlading van elke afzonderlijke batterijmodule. De geïntegreerde energie-optimalisatoren isoleren automatisch opvallende geheugenmodules en zorgen zo voor een storingsvrije werking.

Optimale compatibiliteit.
De nieuwe Huawei LUNA batterijen werken perfect samen met de hybride omvormers van Huawei, waardoor een optimale combinatie en een one-stop-oplossing wordt geboden. Om de prestaties verder te verhogen, kunnen extra Huawei power optimizers in het systeem worden geïntegreerd. Alle componenten kunnen eenvoudig en gemakkelijk worden ingesteld met behulp van de Huawei FusionSolar app, beschikbaar voor iOS en Android.

Huawei LUNA Voordelen

  • 5 kWh energie per batterij-eenheid
  • Schaalbaar van 5 tot 90 kWh
  • Flexibele uitbreiding op elk moment mogelijk
  • Energieoptimalisator om onafhankelijk laden/ontladen per batterijeenheid mogelijk te maken
  • 100% DoD
  • Ideaal compatibel met Huawei hybride omvormers
  • Automatische detectie in de
    Huawei FusionSolar APP
  • 10 jaar garantie