SegenSolar maakt het verschil

Over SegenSolar
Sinds juli 2015 verkoopt SegenSolar, een gespecialiseerde groothandel uit Keulen, onder de directie van Andrew Pegg zonne-energiecomponenten in de Benelux, Duitsland en andere Europese buurlanden.

Geschiedenis van SegenSolar
SegenSolar maakt deel uit van Segen Ltd., de grootste Britse zonne-energiegroothandel. De in 2005 door Andrew Pegg opgerichte onderneming heeft een marktaandeel van 30 procent in de Engelse markt voor zonne-energiecomponenten.

SegenSolar maakt het verschil
Klanten en leveranciers kunnen gebruikmaken van een professioneel klantenportaal. De geïntegreerde webwinkel heeft een ideaal, op de marktbehoeften afgestemd, assortiment met topmerken en kwalitatief hoogwaardige producten. U profiteert daarin van een hoge productbeschikbaarheid met aantrekkelijke voorwaarden die u op elk gewenst moment, waar u ook bent, kunt bekijken. Met de in eigen beheer ontwikkelde ‘Omvormerconfigurator’ vindt u in slechts enkele minuten de passende omvormer voor uw installatie. Bovendien kunt u met de eveneens in eigen beheer ontwikkelde ‘Designer’ stap voor stap uw installatie ontwerpen. Het systeem suggereert u vervolgens de optimale omvormer. Een derde tool is ‘Nieuwe prijsopgave’, waarmee u met slechts een paar keer klikken met de muis een offerte kunt opstellen en via e-mail verzenden.

Assortiment
Als groothandel leveren wij panelen van de premium- en tier1-fabrikanten JA Solar, Canadian Solar, LG Solar en Panasonic. Op het gebied van omvormers voeren wij de producten van de topmerken SolarEdge, Solis, Enphase, Steca en SMA.

Open vandaag nog een account en u zult toegang hebben tot:

  • Marktrelevant assortiment voor uw projecten
  • Voorraadbestand met live-status
  • Uitstekende prijzen
  • Snelle en efficiënte levering
  • Tools die u helpen bij uw dagelijkse werk
  • Continue toegang tot actuele databladen en brochures
  • Nieuws uit de branche, over productupdates en nieuwe producten in een nieuwsbrief en op het portaal
  • 24/7-bereikbaarheid
  • Beschikbaarheid op pc, tablet en smartphone

PORTAAL

Bent u een PV installateur? Perfect!
Wordt dan vandaag nog klant van de gespecialiseerde groothandel SegenSolar en profiteer van vele voordelen.
Nu klant worden >>

Bent u eindklant en geïnteresseerd in uw eigen zonnepaneel installatie? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde installateur bij u in de buurt! Contacteer ons >>