RCT Power WallboxDuitse hoogspanningstechniek van het Bodenmeer.
RCT Power van Konstanz is een van de weinige fabrikanten die zelf accusystemen en omvormers heeft ontwikkeld en deze optimaal op elkaar heeft afgestemd. Bovendien biedt het optimale service voor alle systeemcomponenten. De eersteklas 3-fase RCT Power Wallboxen zijn bij ons verkrijgbaar in de vermogensklassen 11 en 22kW. Ze bieden een gemakkelijke integratie in uw bestaande PV- en, indien van toepassing, opslagsysteem en bieden u nog meer voordelen.

Twee laadcapaciteiten – veel mogelijkheden
Het AC-laden van de RCT Power Wallboxen gebeurt via een type 2 stekker. U kunt de bedrijfsstatus gemakkelijk controleren via het geïntegreerde LED-display en webbrowser.

Wandbox en opbergmeubel – ideaal samenspel
Door aansluiting op een RCT Power-opslagsysteem is het mogelijk dit op te nemen in het laadproces van het voertuig. Hiervoor is het alleen nodig de wallbox en de opslageenheid met een LAN-kabelverbinding via router/huisnetwerk te verbinden

Eenvoudige montage
De RCT Power Wallbox is bijzonder gemakkelijk en veilig aan de muur te bevestigen. Er is geen extra energiemeter nodig. Dankzij de geïntegreerde DC-reststroombewaking volstaat een eenvoudige en goedkope aardlekschakelaar van het type RCD TYPE A.

Individuele laadstrategieën
Met de RCT Power Wallbox kunt u kiezen uit vier verschillende oplaadstrategieën. Deze variëren van PRIO-lading, waarbij naast de stroom van het PV-systeem ook elektriciteit van het net wordt gebruikt, tot AI-lading en ADD ON-lading, die bij uitstek geschikt zijn voor kleine PV installaties.

Structuur van het systeem
Het schema toont een voorbeeld van de opbouw van een PV-systeem met RCT Power Wallbox en opslagsysteem. Met de optionele RCT Power Switch Box kunt u zich ook beschermen tegen stroomuitval.