LG Energy Solution

Over LG Energy Solution
Opgericht in 1947, behoort LG Energy Solution vandaag tot de Koreaanse elektronicagroep LG Electronics en is gespecialiseerd in de productie en marketing van accuopslagapparatuur. De chemiespecialist nu op de vierde plaats van de meest waardevolle chemische bedrijven ter wereld. De in Seoul gevestigde fabrikant heeft een duidelijke focus op compacte lithium-opslagunits voor stationair en mobiel gebruik.
LG Energy Solution RESU Prime 16H

Compact formaat en eenvoudige installatie
De compacte en lichte aard van de RESU is eersteklas. Het systeem is bijzonder gemakkelijk te installeren en is geschikt voor zowel binnen- als buitenwand- en vloermontage. De eenvoudige aansluiting van gemeenschappelijke omvormers vermindert de installatietijd en -kosten.

Krachtige prestaties
De RESU-serie wordt gekenmerkt door een bijzonder hoog en constant vermogen en een hoog DC-rendement. Dankzij de L&S-technologie van LG Energy Solution kan zelfs na 10 jaar een restcapaciteit van 80% worden gegarandeerd.

Bewezen veiligheid
Veiligheid is een topprioriteit voor LG Energy Solution. Daarom maakt het bedrijf voor zijn ESS-oplossingen gebruik van dezelfde hoogwaardige en veilige technologie als bij de ontwikkeling van zijn autobatterijen. Alle producten worden ook regelmatig getest en gecertificeerd volgens gemeenschappelijke wereldwijde normen.

PORTAAL

Bent u een PV installateur? Perfect!
Wordt dan vandaag nog klant van de gespecialiseerde groothandel SegenSolar en profiteer van vele voordelen.
Nu klant worden >>

Bent u eindklant en geïnteresseerd in uw eigen zonnepaneel installatie? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde installateur bij u in de buurt! Contacteer ons >>

Product codeCategoriesName