SegenSolar Kit-Builder

SegenSolar Kit-Builder

De snelste manier om een technisch 100% compatibel PV/opslagsysteem te maken?
Gebruik de nieuwe SegenSolar tool “Kit-Builder”!

ZO MAKKELIJK EN SUPER SNEL
Het enige wat u hoeft te doen is uw pakket (kit) te kiezen uit het beschikbare aanbod. Nu gaat u ofwel direct over tot de bestelling of U past de kit handig en met een paar klikken aan. Hiervoor kunt u kiezen uit een verscheidenheid van compatibele componenten zoals panelen en batterijen. Praktisch: U kunt alleen kiezen uit technisch geschikte producten. Zo kunt u het alleen goed doen. Aan het einde van uw planning ontvangt u een compleet PV-pakket inclusief de bijbehorende onderdelenlijst.

VOLLEDIG EN CORRECT
Wij hebben een aantal voorgedefinieerde kits samengesteld waaruit u kunt kiezen. De basis voor elke kit is de fabrikant en het vermogen van de omvormer. Het bepaalt de kit componenten. Panelen en opslag kunnen flexibel worden aangepast. Evenzo kunt u het montagesysteem kiezen en dit desgewenst verder plannen in de SegenSolar PV-systeemplanner. Dankzij de beschikbare producten, die alleen compatibel zijn met de betreffende omvormer, heeft u altijd de zekerheid dat u een technisch optimaal afgestemd PV-/opslagsysteem krijgt. De nodige accessoires zijn ook inbegrepen in de kit.

PRIJSBINDING
Zoals bij alle andere aanbiedingen, is de prijs voor de aanbieding gemaakt via Kit-Builder natuurlijk ook geldig voor 30 dagen.

 
 
Word nu klant en profiteer van de voordelen van de Kit-Builder.